בחירות למועצת תלמידים: ז' -יב'

בשנה הנוכחית ברצוננו לגייס מועצת תלמידים אשר תייצג את תלמידי בית הספר בצורה מופתית.

אנו רוצים לקיים בחירות חדשות ולגייס כח חדש ורענן למועצת התלמידים.

יש לציין, הכוח הנבחר בשנת הלימודים הנוכחית יעבור מסלול של שנתיים במועצת התלמידים, על כן, אנו רוצים לגייס תלמידים שיבחרו ע"י תלמידי בית הספר וישרתו את תלמידיו בצורה הטובה ביותר.

על כן, אנו נפעל בדרך הבאה לגיוס תלמידים:

1. בשעות חינוך, נעסוק בבחירה נכונה למועצת התלמידים.
  1. ב-16 באוקטובר, יום שני, נקיים בחירות כלל בית ספריות (שעה תמסר בהמשך). כלומר, כל כיתות באותה השעה תקיימנה בחירות חשאיות ודמוקרטיות לבחירת שני נציגים כיתתיים

נציג אחד ישמש כועד כיתה ונציג שני ישלח למועצת התלמידים הבית ספרית.

1. בתאריך 16 באוקטובר, נערוך בכל אחת מהכיתות תעמולת בחירות בה יציגו המועמדים את מצע הבחירות שלהם, כמו כן, על הכיתה להכין קלפי תקנית שבה התלמידים יבחרו ב- 16 באוקטובר.
  1. בתום הבחירות, ספירת הקולות והכרזת המועמדים תתבקשו להזין את פרטי התלמידים הנבחרים בשאלון גוגל הבא. נא לחץ כאן

יש למלא את השאלון און ליין כאשר מוכתרים הנציגים!!

1. ב-18 באוקטובר תתקיים פגישה עם הנבחרים בשעה 14:00, במועדון התלמידים. יש לעדכן את הנבחרים.

בברכה

איריס אלבו, רכזת חברתית שש שנתי